Friday, 6 June 2014

Pemenang Marbelles Giveaway by ZaaZuu

Bismillahirrohmaniroohim
Assalammualaikum.
Mintak maaf mintak ampun atas kelambatan makluman pemenang.
Z hari isnin 5 mei lagi dah masuk U, tak sempat Z nak umumkan. jadi pikir mungkin dalam hujung minggu tu balik,jadi boleh umumkan.
Tapi minggu tu takbalik. Minggu ni harini baru Z dapat balik rumah,
Aah memang ada wifi ,ofkos lerr ada wifi katsana, tapi susah kalau pkai handphone. laptop sem 1 takboleh bawak. sedih.
maaf saudara/ri semua. mintak ampun. Tapi Z takda maklumkan ka
ok yang semua pemenang ni betul ke ikut semua syarat? sebab ada yang macam kekurangan. ha, cek balik tau, jgn ingat mcm dah ikut semua. cek balik syarat2 dekat sini tau. kalau tak, sia2 sahaja hadiah yang antum antunna dapat nanti. amanah yep. bila kata a.ma.nah ni, kalau takbuat, Allah tanya nanti kat akhirat besok,haa baik buat.hukhuk

Ok teruslah kpd pemenang.
**Top Referral
   >  1 <
Hadiah:
>>Popia simpulan kasih   ^tuntutsini^
>>Tapak iklan PERCUMA  ^tuntutsini^
>>Topup Rm 5  ^tuntutsini^

 ***Random

2. http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
      Hadiah :
Popia simpulan kasih   ^tuntutsini^

3. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
           Hadiah:
Popia simpulan kasih   ^tuntutsini^

4. http://amirahamer.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
             Hadiah:
Tapak iklan percuma ^tuntutsini^

5. http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
             Hadiah:
keychain handbag 3D ^tuntutsini^

6.  http://idreyldreams.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
       Hadiah:
Topup Maxis Rm 5 ^tuntutsini^

7. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
               Hadiah:
Topup Maxis Rm 5  ^tuntutsini^

8. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
            Hadiah:
Topup Maxis Rm 3 ^tuntutsini^

9. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
       Hadiah:
Header ^tuntutsini^

10. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu-only-3.html
            Hadiah:
Header ^tuntutsini^

11. http://imashue.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
          Hadiah:
Doodle ^tuntutsini^

12. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
          Hadiah:
Doodle ^tuntutsini^

13. http://raihanabintiramlan.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
            Hadiah:
Doodle ^tuntutsini^

14. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html
              Hadiah:
Topup Rm 5  ^tuntutsini^



Panduan menuntut hadiah:
**Bukan barang pos
Assalammualaikum.Terima kasih sudi sponsor.
Nama:
Link Blog:
Dari Giveaway: http://slaveofthealmightyallah.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu-selama-3.html
Hadiah:

**Barang pos
Assalammualaikum.Terima kasih sudi sponsor.
Nama:
Link Blog:
Dari Giveaway: http://slaveofthealmightyallah.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu-selama-3.html
Hadiah:
Alamat:

Pemenang sila tuntut sebelum 21 JUN 2014.
Terima kasih sudi join,harap maaf diatas kekurangan.
Harap sudi join lagi  GA lain kali lepas ini.
Terimakasihhh syukrann jiddann
!!!

4 comments:

  1. alhamdulillah, terimakasih! :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah ^_^ Terima kasih ye ^.^

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete